Från mindful-mess till faithful-ness

Jag är tacksam att jag har ett jobb som jag trivs med, där jag möter många intressanta människor och att jag har underbara kollegor. En av de mindre bra sakerna med mitt jobb är att det ligger långt ifrån där jag bor, så jag pendlar med tåg. På morgontåget så brukar jag lyssna på lovsång, vilket för mig är en bra start på dagen. När jag åker hem så är jag oftast väldigt mentalt trött, för att vila hjärnan, sortera dagens intryck och upplevelser så ritar jag under bön. Att be, rita och måla är någonting som jag älskar att göra och framförallt mår bra på att göra. Oftast så blir det en massa klotter, men någon gång emellanåt så gör mina bilder att jag får klarhet i saker som jag funderar på, har svårigheter med och ibland så blir det lovprisning med penna och papper. Det är inte ofta som jag delar mina bilder då det jag ritar blir väldigt personligt, men bilden som jag ritade i fredags känner jag att jag vill dela med mig av. Jag har ritat om bilden och färglagt den under helgen och det har varit en fröjd att måla den. När jag målar så släpper jag taget om mina mindfull-mess tankar och fyller på med bön och blir faith-fullness istället. Ni får gärna dela era tankar om bilden.

2 thoughts on “Från mindful-mess till faithful-ness

  1. Lovsång är härligt. Ritar är inget jag gör men kan förstå att det kan vara skönt. Bilden säger mig att Jesus alltid är med oss. Både när solen skiner o allt är bra men även när det regnar o är lite jobbigt så är Han där och ger oss av sin frid och kärlek. Kram 🙂

Hej, lämna gärna en kommentar