Förnyelse, återuppbyggnad och glädje

Jag har de senaste åren jobbat med min personliga utveckling genom att i slutet på varje år be om ett ord för det kommande året. Förra året var ett speciellt år då jag fick två ord att arbeta med, renew and rebuild (Förnyelse och återuppbyggnad) Hade jag haft den minsta lilla aning om betydelsen av dessa ord, så hade jag tagit ut semester hela året. 2016 har varit ett kämpa år och jag är tacksam för är att jag haft Gud att luta mig mot, under året har jag fått vända ut och in på hela mitt liv vilket gjort att jag fördjupat min gemenskap med Gud och renew och rebuild har fått en ny mening. Något som jag lärt mig det senaste året är tacksamhet för livets alla små mirakel och att hopp är ett frö planterat av Gud. Det är med tillförsikt som jag ser framemot vad 2017 kommer att bära med sig då årets ord är rejoice (glädjas)

Hej, lämna gärna en kommentar